PERINTÄTOIMISTO  |  ASIAKASPALVELU

TIETOA MEISTÄ & YHTEYSTIEDOT

Scalaria Finland Oy - yhteystiedot

Scalaria on kokonaisvaltaisen palvelun perintä- ja lakiasiaintoimisto. Toimipaikastamme Saarijärveltä palvelemme asiakkaita tehokkaasti ja yksilöllisesti kautta maan. Ota yhteyttä! Voit odottaa meiltä vastausta 1-2 arkipäivän kuluessa!

Ota yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@scalaria.fi

SCALARIA FINLAND OY
PL 1, 16301 Orimattila

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Otathan yhteyttä Scalarian asiakaspalveluun – voit odottaa meiltä vastausta 1-2 arkipäivän kuluessa!

Liitä mukaan asiaasi koskeva alkuperäinen maksumuistutus:

Tietoa meistä

Scalaria tarjoaa luotettavat ja tehokkaat perintä- ja lakiasiainpalvelut saman katon alta. Otteemme on asiantunteva, inhimillinen ja sovitteleva. Meidän vahvuutemme on lakiapu suoraan yrityksen sisältä, joten et tarvitse prosessiin ylimääräisiä tahoja – me hoidamme kaiken alusta loppuun, ammattitaitoisella ja äärimmäisen kustannustehokkaalla tavalla.

Scalaria kuuluu samaan konserniin Tilitoimisto Tiliportaan kanssa, joten asiakkaamme saavat saman katon alta niin perintäpalvelut, lakipalvelut kuin taloushallinnon palvelut. Tämä on yhdistelmä, johon usein täytyy hakea asiantuntijoita monesta eri organisaatiosta, ja päädyt helposti itse koordinaattoriksi kaikkien toimijoiden välille. Scalarian ja Tiliportaan saumaton yhteistyö takaa sen, että asiakas voi huoletta ulkoistaa meille palvelut, jotka eivät kuulu heidän perustekemiseensä.

Autamme yritystänne keskittymään omaan ydinosaamiseenne – ota yhteyttä!