PERINTÄTOIMISTO  |  ASIAKASPALVELU

PERINTÄ JA LAKIPALVELUT

Perintä ja lakipalvelut saman katon alta

Scalaria on siitä ainutlaatuinen perintätoimisto, että meiltä saat perintä- ja lakipalvelut samasta osoitteesta. Tämä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että mikäli laskun perintä riitautuu, on meillä tarjota lakiapu tapaukseen saman tien, eikä teidän tarvitse etsiä ulkopuolista, usein hyvin hintavaa tahoa mukaan prosessiin.

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Otathan yhteyttä Scalarian asiakaspalveluun – voit odottaa meiltä vastausta 1-2 arkipäivän kuluessa!

Liitä mukaan asiaasi koskeva alkuperäinen maksumuistutus:

Laskun perintä yritykseltä tai yksityishenkilöltä

Laskun perintä ei varmasti ole kenellekään miellyttävä tilanne – ei velalliselle eikä velkojalle. Jos kuitenkin ajaudutaan tilanteeseen, jossa yrityksellänne on saatavia jotka tulisi laittaa perintään, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Me helpotamme tilanteessa mahdollisesti olevaa jännitettä toimimalla asiantuntevana ja yhteistyöhakuisena, sovittelevana välikätenä. Tehtävämme on helpottaa velkojan elämää ja pitää huoli, että:

  • Velallinen maksaa velat kohtuullisessa ajassa, eikä velkojalle koidu tästä kohtuuttomia kustannuksia.
  • Prosessissa pyritään ymmärtämään molempia osapuolia, toimimaan kunnioittavasti ja löytämään kaikkia tyydyttävä ratkaisu mahdollisimman nopeasti.

Lakipalvelut perinnän yhteydessä

Mikäli perintäprosessi riitautuu, voi yrityksellä olla helposti suuri kynnys jatkaa prosessia sen huimasti nousevien kustannusten vuoksi. Lakiasiaintoimiston ottaminen mukaan prosessiin nostaa usein prosessin hinnan kymmenkertaiseksi. Meillä Scalarialla tarjoamme lakipalvelut inhimilliseen hintaan perintäpalvelun yhteydessä. Mikäli olet aloittanut perinnän kanssamme, voit luottaa etteivät kustannukset nouse riitaisissakaan tapauksissa järjettömiksi.

Jos ja kun perintä etenee sujuvasti ilman tarvetta riitauttaa saatavia, ei velkojalle tule ylimääräisiä kuluja prosessin aikana.

Perintäprosessin kulku

Esittelemme kaksi perintäprosessin tyypillistä kulkua, joka on aina tapauskohtainen, riippuen velallisen yhteistyökyvystä. Asiakkaanamme teidän on hyvä tietää, että Scalaria hoitaa sekä vapaaehtoisen, että oikeudellisen perinnän alusta loppuun asti. Prosessi hoidetaan kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti, eikä velallisen turhasta kiistämisestä ei aiheudu kohtuuttomia kuluja velkojalle.

perintäprosessin kulku