PERINTÄTOIMISTO  |  ASIAKASPALVELU

Se sovitteleva perintätoimisto

Perintätoimisto kokonaisvaltaisella palvelulla

Scalaria Finland Oy on kokonaisvaltaista palvelua tarjoava, sovitteleva, inhimillisen otteen perintätoimisto, joka palvelee yrityksiä perintä-, laki- ja laskutusasioissa kautta maan.

Palvelutarjontamme on Suomen tasolla ainutlaatuinen: samasta osoitteesta hoituu saatavien perintä, lakipalvelut, laskutus- ja laskurahoituspalvelut sekä tilitoimistopalvelut. Helpotamme asiakkaidemme elämää tekemällä heidän omasta ydinosaamisestaan eroavat työt heidän puolestaan.

Palvelumme

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Otathan yhteyttä Scalarian asiakaspalveluun – voit odottaa meiltä vastausta 1-2 arkipäivän kuluessa!

Liitä mukaan asiaasi koskeva alkuperäinen maksumuistutus:

Sovitteleva yhteistyökumppani

Me Scalarialla hoidamme kaikki perintäprosessit sovittelevalla ja inhimillisellä otteella. Ulkoistettu perintäpalvelu takaa yritykselle sen, että saatte varmasti saatavanne itsellenne järkevässä ajassa niin, että voitte itse keskittyä pelkästään omaan ydinosaamiseenne. Samalla meille on tärkeää säilyttää hyvät suhteet kaikkiin osapuoliin ja otteemme perintäprosessiin on sovitteleva ja yhteistyöhakuinen.

Kilpailukykyistä ja kustannustehokasta palvelua

Pidämme aina myös perintäkulut inhimillisellä tasolla. Joskus perintäprosessin mennessä pidemmälle on tarvetta myös lakitoimiston osaamiseen, joka voi tulla yritykselle hyvinkin kalliiksi. Scalaria pitää kulunne järkevinä: kun olette aloittaneet prosessin meidän kanssamme, voitte luottaa saavanne laadukasta ja asiantuntevaa palvelua loppuun asti lakipalvelut mukaan lukien, järkevään ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kilpailukykyistä ja kustannustehokasta palvelua

Toimintaamme ohjaavat:

Kunnioitus

Yhteistyö

Ammattitaito

Joustavuus